Annons
AnnonsFärgglad pepp på gymmet


Vad härligt med så bra respons på bootcampet! Platserna går åt, så maila pronto om ni vill vara med!

Guud så trött jag är idag! Så konstigt, vissa dagar hade man verkligen kunnat sova precis hur mycket som helst men ändå vara seg. Jag har alltid sjukt mycket energi, men när tröttdagarna väl kommer slår de verkligen till! Senaste dagarna har varit så sjukt intensiva, mycket jobb, journalister som ringt efter nomineringen till Guldhjärtat etc. Inte konstigt att jag är trött.

Jag satt och jobbade förut, och var verkligen så nära att gå och lägga mig och ta en nap, haha som en riktig liten tant. Men istället drack jag en NOCCO och gick ut på en promenad – ny energi ja tack! Mår mycket bättre nu.

   

Apropå att må bättre; det jag alltid gör när jag behöver muntras upp är att gå till gymmet. Men en annan sak som gör mig glad är hela min träningsgarderob! Färgglada träningskläder is the shit. Här ser ni ett smakprov ur min, här är ett gäng av mina favoriter bland sport-BHs. Jag blandar märken som NIKE, adidas och Puma med billiga från kedjorna. Så länge de har sjukt bra stöd, inte trycker åt på ett obehagligt sätt och har lite roliga snitt eller färger är jag nöjd 😉

Tycker verkligen det är viktigt för motivationen. Det är verkligen inte fel att vilja vara snygg när man tränar, våga synas och ta plats tjejer!

Lyft svintungt, våga vråla lika högt som killarna och bär snygga träningskläder som sitter tight och visar upp din kick ass-snygga kropp, oavsett storlek. Tjejer, gå till gymmet och var allmänt fabulous!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar