Annons
AnnonsEvent med NIKE!


Vi kom hem! Trodde aldrig vi skulle få åka tillbaka till Stockholm ett tag, haha.

Men trots att vi landade sent inatt hoppade jag in i en taxi tidigt imorse. På vägen plockade jag även upp goaste Sendi, vi skulle nämligen på pressfrukost hos NIKE!

Man liksom vet att NIKEs event alltid är asfeta, och så bra uppstyrda. Så även denna gång. Vi började med ett härligt träningspass, och sedan fick vi kika på de två första avsnitten av NIKEs nya serie ”Better For It” som ni kan titta på här. Samtidigt bjöds vi på en helt magisk frukost, MUMS!

Tack NIKE och awb för en härlig start på min helg.

Nu ska jag äta tacos med min familj, som jag saknat massa. Puss

   

Min älskade Hanna som jag äntligen fick träffa igen!

   
   

Jag och fina Sendi

  
  
Älskar älskar älskar sånhär fin frukost. Den kille som serverar mig chiapudding på sängen gifter jag mig med, haha.

  

   
  

   

Känner mig fulltankad med ny träningsinspiration! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar