Annons
AnnonsEVENT MED CANON


Efter morgoncardion imorse skrek magen verkligen efter mat, och det blev en riktig jäkla frukostbonzana haha! Alltifrån min ”chokladmousse” gjord på chiafrön, kakao och kvarg och toppad med bär, mörkt bröd med kalkon, gurka, flingsalt och annat gott. Magen stod i 100 hörn efter, och det kändes som att jag inte skulle behöva äta på resten av helgen haha! Men det behöver jag såklart, min kropp behövde tydligen en rejäl refeed. 

Det hjälpte mig extra mycket nu när jag pumpade slut magmusklerna under mitt cardio- och magpass :} Jag kör i princip aldrig rena magövningar, utan jag kopplar på magen i princip alla övningar jag gör och får därmed träning där. Men idag kände jag för att ha träningsvärk i magen imorgon 😉

DSC_0634

Igår var jag bjuden på ett så himla fint event! Det var Mira och Thilda som bjöd in, så finfina tjejer alltså!! De bjöd in till ett riktigt soft häng tillsammans med Canon, där vi fick chans att spana in Canons nyheter och lära oss mer om att fota.

Kolla så fint de dukat och fixat! Ni måste spana in tjejernas bilder, det går precis i denna stil.

DSC_0633

DSC_0632

Tänk vilket drömliv, dessa babes arbetar som fotografer och får resa över hela världen och fota vackra platser.

DSC_0631

Eventet var så personligt, det bara skrek Mira & Thilda. Jag uppskattar verkligen sådant till 1000, när eventen är i lite mindre skala och verkligen känns genuina.

DSC_0626

Här satt vi t.ex samlade kring ett otroligt fint dukat bord <3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar