Annons
AnnonsEucerin – Press Event


Jag började min vecka igår med pressfrukost där Eucerin visade upp sina nyheter inom solskydd. Något som är så viktigt, och som jag mer än gärna lär mig mer om hela tiden.

Ett hälsoproblem som sprider sig alltmer hela tiden är hudcancer, något som kan vara lätt att förtränga och inte tänka på när man är ung och känner sig ung och odödlig. 

För mig som är mån och medveten om min hälsa i stort, men även om mitt utseende, använder gärna ordentligt med solskydd. Man kan kalla solkräm den absolut billigaste anti age-krämen som går att hitta! 

Är ni duktiga på att använda solskydd? Gör ni det även i vardagen?

   
    
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar