Annons
AnnonsETT INLÄGG I FEBERYRA


Hej fina ni!

Ledsen för radiotystnaden. Jag har varit såå sjuk, har inte varit såhär dålig på flera år. Natten var en mardröm, däckade vid 18-tiden igår och har slumrat i omgångar, men mest sov jag ingenting och har tyckt otroligt synd om mig själv hela natten hehe. Men när jag vaknade tidigt imorse mådde jag bättre – THANK GOD!

Sköt fram mina klienter till ikväll, så dagen tills dess blir väldigt väldigt lugn och mycket återhämtning. 

Senare i eftermiddag ska jag berätta en så otroligt rolig grej för er!! Kika in då!

Xx, Amelie
   
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar