Annons
AnnonsEN EXTRA LYX I VARDAGEN


   
     

pics: weheartit

När man arbetar som PT och tränar mycket så är det ofta rätt svårt att hålla sig supersnygg haha. Det är liksom inte direkt prio!

Men då gillar jag att satsa på grundläggande bra produkter och skönhetsbehandlingar. Ett ställe jag gått till länge och verkligen kan rekommendera med hela mitt hjärta är Forma Vita, som precis även flyttat till nya jättefina lokaler i Hammarby sjöstad. När man håller på med medicinsk skönhetsvård överhuvudtaget så är det extremt viktigt att känna sig trygg. Och detta är minst sagt något man gör där. Numera känns det nästan som att träffa gamla vänner när man kommer och hälsar på Eva och dr Calle Westerby. Och såhär är de mot alla, det absolut viktigaste för dem är att deras kunder är nöjda. 

Ring 0704962932 för att boka tid

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar