Annons
AnnonsDo it together


Igår körde jag ett pass med ett härligt gäng av mina klienter. Det var otroligt roligt, som de kämpade!

Jag fick även till egen träning (som jag ska berätta mer om sen) och kvällen spenderades sedan i min nya lägenhet där vi målade. Är så stolt, går utanför min comfort zone litegrann med den där lägenheten, eftersom det är en hel del jobb som jag inte är van vid. Eller egentligen kanske inte tycker är så kul. Men just för att det är i min egen lägenhet jag fixar, och att det är för att JAG ska bo där och må bra, så är det roligt. På kvällen hade vi såklart lite adventsfika här hemma också.

Hoppas ni hade en fin första advent, och att er start på veckan blir bra! <3

Xx,

Amelie 

   
   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar