Annons
AnnonsDJURGÅRDSVARVET


 Jag har verkligen inte hunnit med den här veckan. Jobbat massa, fixat med lägenheten, allt sånt. I eftermiddags var jag såå osugen på att dra till gymmet när det var så fint väder. Så jag lyssnade på den känslan, och istället tog jag och Pernilla oss ut på en långpromenad. Kvällssolen var helt magisk! Som terapi både för kropp och själ. Röra på sig, frisk luft, vackert väder och en av sina bästa vänner.

Mindfulness i sitt esse <3
  
    

Helgen bjuder på så himla mycket kul! Tjejmiddag, försöka få lite sol på den här bleka kroppen haha, köra något träningspass om jag får feeling, och fira en väns 30årsdag på lördag! Imorgon ska jag träna RUMPA igen, längtar! Och imorgon är det fredag – woop woop!! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar