Annons
AnnonsDISNEY FEST


Igår var det fest! Även träningstjejer kan 😉 Eftersom jag varit ganska mycket sjuk på senaste var jag orolig att jag inte skulle kunna gå, men som tur var så kände jag mig pigg. Amalia och Alma hade nämligen ordnat världens middag och fest med tema Disney. Sjukt kul! 

Ser ni vem jag va? Alla jag frågade om vad de tyckte jag skulle vara sa samma; QUEEN ELSA I FROZEN SÅKLART! Kände mig superfin, ska klä mig som en prinsessa oftare.

Idag jobbade jag några timmar på gymmet, det var fullt hus där idag och massa på gång. Sedan promenerade jag och Sofie och smed massa planer, och ikväll har jag suttit och jobbat. Nu efter söndagsmiddag sitter jag och äter vattenmelon med en ansiktsmask i ansiktet framför just Frozen. Riktig familjetid, det är mysigt och såna här lugna stunder jag inte unnar mig annars. 

Men sjukt peppad på ny vecka nu, måndag nu kör vi (snart)!
Xx,

Amelie 

   
    
   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar