Annons
AnnonsDet här med att nätmobba


Okej, nu har jag en fråga. Varför är vissa av er elaka? De absolut flesta av er är helt helt underbara <3 Men vissa kan verkligen inte hålla sig. Vem är det som gynnas av att skriva elaka, nedlåtande eller onödiga kommentarer? 

Jag vet att genom att i någon mån vara en offentlig person som du blir om du syns på nätet som jag gör så får man ta att folk tycker och tänker om vad man gör. Det här är något jag är van, folk har alltid tyckt saker om mig. Så blir det när man sticker ut och inte alltid går i andras fotspår. Och självklart ska man ifrågasätta saker. Det gör jag själv, ofta. MEN att bara skriva osköna kommentarer för att jag i det här fallet ska ta åt mig är så jävla onödigt. 

Som jag skrev tidigare så är 99% av er så himla snälla. Ni förstår att jag försöker sprida bra och härlig energi här inne, och ni gör detsamma.

Men ni andra, som på riktigt tar er tid att sätta er ned och skriva ned något elakt till någon borde dels fundera på varför ni är så osäkra att ni måste trycka ned andra, och dels på nya intressen som ni kanske kan lägga er tid på. Varför inte börja träna?

Och till ”Sara”: jag svarar på precis de frågor jag vill. Bara för att jag har en offentlig blogg så betyder inte det att jag inte kan få hålla vissa saker privata. Jag har ingen skyldighet att dela med mig om allting.

Ledsen att det här blev ett tråkigt inlägg för er andra fantastiska läsare och följare, men ibland måste man få säga ifrån. Hoppas ni förstår <3

 
Sport-topp Adidas, tights Adidas

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar