Annons
AnnonsDET BÄSTA MED ATT VARA PT
Vet ni vad det häftigaste med mitt jobb är? Att få se människor ta sina första stapplande steg in i gymmet, nästa gång man tar emot dem märker man lite självsäkerhet och lite mer kroppskontroll. Och det mest fantastiska är när de efter några månader själva föreslår att testa en tyngre vikt än förra gången.

Eller såklart när någon kommer och berättar att de inte har ont i kroppen längre. Att jag hjälpt dem att stärka upp kroppen och bli av med det som smärtat. Då blir man glad.

Vill du också ha mig som PT? Maila amelie@pt365.seNågot annat jag gillar med träning är såklart fina träningskläder 😉 Jag har så mycket mönster på gymmet, en riktig färgexplosion! Syns helt klart mest på gymmet haha. Men färg gör mig så glad.  Men det ska fortfarande vara bekvämt. Som den här sport-BH:n från Pierre Robert. Helt i bomull och supermjuk, dessutom färgglad – love it!

Nu har jag varit på boxen och kört ett teknikpass och en kort wod. Börjar få ordning på mina snatches :}

Xx, Amelie

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar