Annons
AnnonsDecember


Hej! Och hej december!

Så glad för att det är första december, vaknade alldeles glad i kroppen. Nu påbörjas nedräkningen 😉

IMG_7155

Igår eftermiddag drog jag till gymmet och mötte upp Julia. Vi fick till ett sånt kick ass-pass! Så skönt att känna att man äntligen har lite mer energi, speciellt när man satsar på att få till ett tungt benpass! Och det fick vi sannerligen. Mängder av olika squats, där vi jobbade i en ”stege”. Vi höjde vikterna 4 gånger upp, och sänkte sedan 4 gånger ned. Varje steg körde vi 10 reps av.

Sedan gick vi över till en form av marklyft på en låda, där vi höll en stång i handen, stod med rakrygg framåtlutad och liksom ”pulserade” där nere. En helt ny övning för mig, vilket resulterat i duktigt med träningsvärk idag!

Sedan fortsatte vi med bulgariska utfall, och ett tag svartnade det för ögonen på mig för att det var så tungt. Haha helt rätt! Fast lyssna alltid på kroppen, och pausa om något känns obehagligt eller gör ont.

Sedan körde vi diverse rumpövningar, och sen skakade vi i kroppen. Väldigt skön känsla. Och jag gillar att köra ett rent styrkepass, ingen cardio alls haha.

FullSizeRender (6)

Förresten, jag blir så otroligt glad då ni tipsar och kommenterar! Tar till mig av varenda en, och suger åt mig alla bra tips ni sitter inne på 🙂 Stor kram!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar