Annons
AnnonsDays like these


Igår spelade jag och Caroline in massa, längtar så tills ni får se allt det vi ska göra!

Sen åkte jag hem, betade av mailen och däckade av trötthet. Men envis som jag är så hade jag ju bestämt att jag skulle gå till gymmet, så efter en rejäl kolhydratsladdning gick jag dit och körde ett sjukt intensivt crosstraining-pass. 

Det är alltså stationsträning, högt tempo as hell och igår var det nästan bara ben. Ni kan ju tänka er vad man svettades! 
Imorgon är det dags för Guldtuben 2016! Jag hade absolut ingen aning om vad jag skulle ha på mig (är typ motsatsen till de som planerar outfits flera dagar, eller till och med veckor, i förväg, haha). Men bästa Hanna Liska PR budade över några svincoola plagg. De får ni se imorgon!
Xx,

Amelie 

    
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar