Annons
AnnonsDÄRFÖR SPRINGER JAG INTE TOUGH VIKING


Hej kompisar,

Hoppas ni mår bra? Det är helt fantastiskt soligt väder ute, man blir så glad! Jag känner mig faktiskt riktigt glad för första gången på flera dagar. 

Jag vill ju vara helt ärlig mot er. Ni är mina underbara läsare och alltid helt ärliga mot mig. Jag mottar ofta totalt raka, ärliga, öppna och blottande mail varje dag från er. Där ni berättar era livshistorier, ber om råd och delar med er av era tankar <3

Därför känns det här precis lika viktigt för mig. Jag vill visa att det finns så mycket mer, och att även bloggerskor, politiker och till och med Beyonce (!) har dåliga dagar.

Jag kommer inte springa Tough Viking som det var tänkt. Jag behövde lyssna på min kropp och min hälsa, och jag är inte där nu. Jag har en förmåga att pressa både min kropp och mitt psyke alldeles för långt, jag jobbar extremt mycket och tar det aldrig lugnt. I torsdags kände jag mig väldigt svag, och hade ett flertal tillfällen då jag trodde att jag skulle svimma. Det här beror garanterat på stress, och precis som jag uppmanar er att alltid känna efter, lyssna på kroppens signaler och vara snälla mot er själva så behöver jag vara detsamma. 

  

Därför springer jag inte idag. Jag har ändå fullt upp med PT-kunder nu på morgonen, hela dagen i Globen samt att hinna med mitt förhållande och att sova lite emellanåt. Jag hade aldrig fått ihop loppet också, och jag vill inte att min kropp ska braka. Jag känner mig så himla nöjd över mitt beslut, och riktigt stolt över att jag för en gångs skull kunde göra det som är bra för just mig.

 

Det blev en fräsch smoothie imorse, tillsammans med kvarg, flingor och färska bär. Det behövs lite vitaminer nu, har ätit lite dålig mat de senaste dagarna – men bara upp på hästen igen 😉 Lever man hälsosamt för det mesta får man unna sig! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar