Annons
AnnonsDags för Fitnessfestivalen!


Ibland svirar även träningstjejer ut i vimlet 😉 Igår var jag och Li var först på ett jättetrevligt event, älskar när det spelas riktigt hög hiphop. Sedan tog vi oss ned och mötte Amalia och hade en kväll på Mr French där en kompis till mig spelar skivor.

Ni som följer mig på Snap fick verkligen hänga med hela kvällen, när jag tittar på mina uppladdningar nu gör dem inte lika mycket sence haha!

Idag är det dags för Fitnessfestivalen, äntligen! Ska bli så kul att komma dit och träffa hela branschen samlad på ett och samma ställe. Jag kommer hänga i ShapeMeUps monter, och minglar runt på området hela dagen. Kom fram och säg hej om ni ser mig! Det vore så kul, puss!

  
   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar