Annons
AnnonsDAGENS LUNCH OCH TRÄNING


Idag blev det den här härliga lunchen! Omelett är så sjukt nyttigt, och enkelt!! 

  
Jag slängde ihop några ägg med en massa kryddor som basilika, oregano och chili.

  
Jag stekte i kokosolja, och vid sidan av fixade jag fryst spenat med en massa flingsalt som jag sedan toppade kalaset med <3

 
Till detta åt jag några fincrisp med kalkon, machésallad och flingsalt. Men de hann inte hamna på bild, haha!

Jag kör rena styrkepass alltmer sällan faktiskt, i alla fall med maskiner. Tränar mer funktionellt idag, men ibland måste jag bränna av ett ordentligt ben- och rumppass :} Och det gjorde jag idag! Alltid älskat de passen av någon anledning!

Kettlebells-svingar 10 x 3

superset Bulgarian split squats

Enbensböj på låda 6/ben x 3 (med 6 kg vikt)

Sumo squats 10 x 3

superset 10 utfallshopp & 15 airsquats with jumps (köttig!)

Hipthrusters 12 x 3

Benpress 12 x 3 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar