Annons
AnnonsCHALLENGE TIS V.1


Hej gullisar,

Ville bara uppdatera er lite om hur sötsuget har stått sig, och hur jag har mått idag än så länge. Jag tog en proteinshake efter träningen imorse, innan frukost. I övrigt har jag lyckats hålla mig till vanlig lagad mat (varm lunch = mättande = bra tips mot sötsug), och mellanmål (som ofta är det jag faller dit på!) blev frukt, kaffe och knäckemackor. Detta kan absolut vara sättet att bli av med suget efter sötningsmedel. Kosten (frukost+mellanmålen) får vara lite trötta en period, men efter ett tag har förhoppningsvis hjärnan vant sig av vid suget efter sötningsmedel.

Nu är i och för sig inte dagen slut, så man kanske inte ska ropa hej än haha.. Nu ska jag iväg och fira min födelsedag med min kille, då blir det nog lite unnande. Men känner att jag är på g nu! 😉

(null)

(null)

Kolla vilka fina blommor jag fick av min kollega idag. tänk vad små saker kan spela roll <3

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar