Annons
AnnonsBreakfast w/ Peak Performance


Imorse var jag på pressfrukost i Peak Performance nyöppnade butik på Götgatan i Stockholm. Det var riktigt kul att få spana in nyheterna, lite en annan stil än vad Peak Performance varit tidigare. Och jag gillar det!

Sjukt snygga plagg i stilrena färger, men med roliga detaljer för det där lilla extra. Jag älskar ju som ni vet att bära färg på gymmet, men insåg att jag vill fylla på min träningsgarderob med svart, vitt och jordnära färger.

Det bjöds dessutom på overnight oats, en riktig favorit hos mig<3

Xx,

Amelie 

   
   
   
   
   
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar