Annons
AnnonsBraids & talk about hair


Idag har jag massa att fixa. Nu på förmiddagen hjälper jag till att flytta massa grejer, och sen ska jag, Linn och Sabina sälja grejer på Hornstulls marknad. Haha! Är inte helt förtjust att stå på såna ställen, men när man gör det med två kompisar och dessutom tänkte kombinera det med picknick känns det helt okej. 

Är så glad för mina extensions från MAGO Hair (Simply natural). Jag kan ha de SÅ LÄNGE varje gång jag sätter i dem. Det är helt galet. Och fästena syns inte ALLS, väldigt få hårförlängningar man kan ha uppsatt i såhär strama flätor. För man brukar ju se fästena, inte så snyggt. Här syns ingenting! Håret sitter fast med hjälp av en liten liten tråd. 

Håret fixar jag såklart hos min fina Anna på salong ForflexRingvägen.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar