Annons
AnnonsBORTTAPPAD MOTIVATION ÄR HITTAD!


Hej fina!

Jag är inne i en riktigt bra träningsperiod just nu. Jag levererar på varje pass, och den känslan är så härlig!! Efter en period med lite sänkt träningsmotivation så är den nu tillbaka.

Och hur har jag då gjort? Tror mycket handlar om variationen i träningen. Den här veckan har jag gått på mycket pass, något jag inte brukar göra. Jag har gått på hela tre stycken Crosstraining pass, och den typen av cirkelträning passar mig så bra! Man hittar instruktörer och sammansättning av grupper man gillar extra bra, sen går man bara in och ger allt! Även om jag gått själv och inte mött några kompisar, så får man så mycket energi av att träna i grupp på det där sättet <3

 
Ut och lek av er och styr upp träning med kompisar utomhus nu när det är fint väder!

   
Det andra som gör att jag känner mig lite mer peppad nu handlar nog om att jag blivit lite mer strikt med kosten, jag äter mycket men verkligen av bra grejer. Då kommer också resultaten, så kul. Men jag kommer ihåg att unna mig också, exempelvis som igår. Men mer om det i ett senare inlägg.

Xx, Amelie 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar