Annons
AnnonsBody Engineered


I lördags åkte vi till Tavis kontor, head quarter för Body Emgineered. De har (såklart) ett eget gym där, och vi körde ett härligt pass ihop. För mig och Caroline blev det ett benpass med en salig blandning av utfallssteg, goblet squats, pulshöjande jumping squats etc.

Annons

Det är häftigt med en person som Tavi, en person som lever ett väldigt extremt liv, driver flera stora framgångsrika företag, har över 1,4 miljoner följare på Instagram, kör runt i sin Masurati – men ändå är en av de absolut mest ödmjuka människorna jag någonsin träffat. På bilden här nere är helt enkelt två vänner för livet.

  

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar