Annons
AnnonsBIARRITZ DAG 3


Hej på er!

Det är verkligen svårt att blogga när det tar timmar att ladda upp en bild.. Så mycket av bilderna får bli när jag kommer hem.

Men jag har det i alla fall fantastiskt! Igår plåtade jag och Jonathan till tidningen och reportaget en massa, bilderna blir GRYMMA. Sen hängde jag och Jessica på stranden, och efter det åkte hela gruppen till en gammal legendarisk surfbutik här i Biarritz. Efter detta var det gemensam lunch under palmerna. Det här är utan tvekan en av de absolut bästa resor jag gjort. Ja sa till Jonathan igår: jag är kär i varenda person i den här gruppen. Haha. När man umgås såhär tätt så kommer man varandra så himla nära, och alla är så fina precis på sitt sätt! Vänliga, varma och ödmjuka människor. Det är fantastiskt.

På kvällen körde vi vår andra surfsession tills solen gick ned. Vågorna var betydligt lugnare igår, vilket passade oss nybörjare bättre 😉 Men det blev också mycket väntande på de perfekta vågorna. Men när den väl kommer och man kämpar för att komma upp, landa med benen på rätt sätt och sen inte minst stå kvar haha – det är då det roliga börjar. Eller att bara flyta omkring på sin bräda och titta på bergen i bakgrunden som framträds av den lila himlen. Förstår ni vad magiskt? För mig som ofta ser saker i bilder och försöker se det vackra i enkla saker, vilket ofta är naturen, så är det helt fantastiskt. Snacka om mindfulness, jag mår SÅ bra. Är så glad att jag åkte själv, och får chansen att verkligen lära känna alla dessa vänliga fina människor.

Hoppas ni mår bra där hemma <3

   
   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar