Annons
AnnonsBesök hos Forma Vita


I tisdags var jag på besök hos bästa Forma Vita. Trivs så bra där, dr Calle och Eva som äger det är så himla goa, och nu arbetar även härliga Isabella där. 

De gör alla möjliga skönhetsbehandlingar där, allt ifrån injektioner till ljusterapi. De är EXTREMT duktiga på hudvård, något som jag tycker är jätteviktigt. Jag vill ju att min hy ska skina! :} Det finns även den hypade ”Vampyrbehandlingen” för hudförbättring och håravfall.

Här är ett ställe för oss som tycker om att bry oss om oss själva, hur vi mår och hur vi ser ut. Jag har fått mycket önskningar om att skriva ett inlägg om hur jag ser på skönhetsoperationer, något jag tänkte skriva ett inlägg om snart. Ett sådant inlägg tar lite tid, så jag ska sätta mig och knåpa ihop det så fort jag har tid.

Forma Vita (följ dem på Instagram här, så får ni ser var alla bloggare går och gör behandlingar!) har jag gått till under flera år, och testat på diverse behandlingar. Det jag slås av VARJE gång är hur trygg man känner sig där. De som gör någon form av skönhetsbehandlingar på mig ska vara extremt duktiga, och det är Forma Vita – det visar sig även på deras enorma popularitet. De är verkligen bäst i Stockholm.

  
   


Inget filter i världen kunde rädda mig & Calle här, haha. Det är bara att inse att man är glåmig och grå såhär års 😉  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar