Annons
AnnonsBeauty talk


Som PT orkar jag sällan fixa mig så himla mycket. Jag börjar ofta tidigt på mornarna, och hänger i ett gym hela dagarna. Fin gör jag mig på helgerna, eller om det är något speciellt. Och på möten (som jag dock har ganska många av) såklart. Men när jag tränar mina klienter under dagarna slänger jag ofta in ett eget turbopass emellan kunderna, och sedan direkt på jobb igen. Då får man liksom släppa det där med att vara snygg 😉

Men de dagarna är det så viktigt för mig att ha vissa ”grunder” som får mig att känna mig snygg oavsett smink- eller svettnivå, haha.

Därför försöker jag sköta om min hud, aldrig sova med smink och sköta fransar och hår. Det gör så himla mycket. Därför går jag till Maria emellanåt för att få fina fransar, men främst när jag ska resa utomlands. 

Håret är ju alltid som ni vet magiskt fint med hjälp av Mago Hair. Långt, lent och fräscht. Snyggt och välskött hår slår all make up i hela världen.

Xx,

Amelie 

 

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar