Annons
AnnonsAtt unna sig


Något jag älskar att unna mig saker som jag mår bra av in i själen. Alltså inte ett par nya skor eller ett läppstift, utan något som ger mig något som person eller mitt fysiska välmående. Exempel på det är spabehandlingar, att stänga av mobilen och läsa en bok eller resor. Resor lägger jag sjukt mycket pengar på. Dock är ju resorna i princip alltid jobb och fritid i ett.

Något annat jag gillar att unna mig är spa. Jag försöker hinna med en massage då och då, 25 min går för de flesta att klämma in och det gör så mycket. Jag går alltid runt och släpar på grejer som en riktig packåsna, haha, och stressar runt. Därför blir min nacke superstel, och på dessa 25 min hinner man faktiskt trycka ut riktigt mycket knutar och spänningar. Iaf om massören har lika hårda nypor som hon som jag brukar gå till 😉

Ni vet väl att vi har en superfint spa på Planet Fitness? Man behöver inte ens träna när man kommer dit, utan det räcker med att mysa nere i poolen eller bubbla i yacuzzin 😉 Sån lyx!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar