Annons
AnnonsAtt plåta träningskläder i -18!


Vad gjorde ni igår? Antagligen inte det jag gjorde, haha! Vi spelade in filmer för klädesmärket Stronger, och jag modellade iklädd träningskläder i -18 grader. Alla som bor i Stockholm (och ännu mer norrut, såklart) vet hur sjukt kallt det är nu.

Förhoppningsvis blir resultatet GRYMT, det tror jag! Kläderna är fantastiska, och jag skulle inspireras av en leopard som är ute och springer 😉

Nu har jag precis avslutat 45 min morgoncardio, SÅ skönt sätt att starta dagen på! Idag gick jag i uppförsbacke på bandet och hade Body radio i lurarna, och då flyger tiden iväg. Även om jag inte håller på med att tävla i fitness, och inte heller planerar att göra, så är det intressant att lyssna på olika infallsvinklar och tankar kring träning. Jag tror på att tillgodose sig så mycket kunskap, och olika perspektiv som möjligt. Och det här gäller allt i livet. 

Nu ska jag duscha, äta en god frukost (magen kurrar!) och sen ta mig till jobbet. Jag ska hålla i ett gruppträningspass och sedan ha lite kunder.

Hoppas ni får en jättefin lördag!

Xx,

Ammie

  
    
 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar