Annons
AnnonsAtt komma i form som på 1700-talet


Det har kommit en helt sinnessjuk trend på senaste, som går ut på att du ska komma i form genom att bära en korsett. Det låter ju som ett skämt. Så vi ska frivilligt klämma ned oss i de klaustrofobiska plagg våra förfäder tvingades leva i för flera hundra år sedan? Det här är ju bara ett riktigt märkligt försäljningstrick, vilka går på det här?

Jag har fått åtskilliga mail från företag som vill promota denna produkt via mig, något jag aldrig någonsin skulle göra. Typiskt exempel på där jag följer mitt hjärta och tycker det är viktigare att kunna stå för produkten än vad pengarna i sammanhanget är. Det här går helt emot min syn på hälsa, och jag hoppas att ni inte går på såna här dumheter. Gör något bättre med era pengar. Köp acaipulver, eller spara ihop till ett par nya lyftarskor. Eller något annat, som faktiskt gör någon vettig nytta för din hälsa.

Xx,

Amelie 

   

Pics: Google 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar