Annons
AnnonsATT INTE SPÄ PÅ DE SÖNDERRETUSCHERADE IDEALEN


Juste jag glömde ju faktiskt säga förut att något jag är extra stolt över vad gäller bilderna för Sportamore är att de är helt oredigerade. Det är helt enkelt så oerhört mycket bilder som tas pga alla nya produkter som kommer in hela tiden, så de hinner inte sitta och redigera. Känns oerhört häftigt att kunna stå för detta så fullt ut, och inte visa upp en superphotoshoppad version av sig själv. Ingen är perfekt, vet ni.

  

Imorse trodde jag inte att jag skulle orka ta mig upp ur sängen, haha var så seg! Låg i sängen med min kaffekopp och instagram forever. Men nu har jag precis varit och kört ett väldigt kort, men intensivt träningspass och nu ska jag möta upp lite kompisar på stan. Bra lördag!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar