Annons
AnnonsAtt bli snygg ”The Natural Way”


  

Hej bästa ni!

Hälsa går ju mycket hand i hand med utseende, är ni med på vad jag menar? Vi tränar för att må bra, men också för att se bra ut. Men att leva hälsosamt gör så otroligt mycket för vårt utseende, all around. För mig är det väldigt viktigt att ta hand om mig, att äta rätt och sova ordentligt. Jag känner direkt när jag slarvat med dessa grejer, att jag ser hängig ut, min hud blir skitdålig, mitt hår risigt och jag har inte samma lyster som vanligt.

Därför ska jag nu ge mina bästa tips på hur du behåller utseendet superfräscht på bästa (naturliga) sätt:

1) Få i dig massa grönt. Gröna blad i alla dess former. Ett bra sätt att få i sig det är att göra smoothies, där kan du blanda ned mycket goda och nyttiga saker på samma gång. Avocado är en supergrej, som gör smoothien ännu mer krämig och härlig. Var inte rädd för BRA fetter, som olivolja, kokosolja, nötter och avocado. Såklart i lagom mängder, men inget du ska utesluta om du vill ha fantastisk hy, hår och naglar.

  

2) Använd NATURLIGA skönhetsprodukter. Att investera i bra produkter, gärna ekologiska, är inte bara bra för miljön utan också för ditt utseende. Exempelvis är något många inte tänker på att hårprodukter fulla av kemikalier kan irritera och göra att man får finnar i pannan. Avsluta din hårtvätt med att rengöra ansiktet, såklart med snälla naturliga produkter!

  

3) Att undvika snabba kolhydrater och framförallt sockret ska man göra av massa olika anledningar, men inte minst för att både kropp och knopp ska må bra. Få tillbaka lystern genom att äta naturlig, clean mat. Läsk, godis och vitt bröd kan t.ex göra att dina eventuella hudproblem förvärras.

  

4) Och sist men absolut inte minst (utan kanske istället viktigast): Sluta röka!! Herregud, varför håller folk fortfarande på med sådan skit! Det finns absolut ingenting bra med det, förutom att du snabbt förkortar ditt liv för varje cigarett, så gör du ditt utseende en otjänst. Jag fattar inte hur folk tänker, först röker de en massa för att i nästa sekund lägga massa pengar på dyra skönhetsbehandlingar och märkessmink. Snacka om att motarbeta sig själv. Och nej, det finns inget coolt med att röka…
  

Bilder: weheartit, girlterest.com

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar