Annons
AnnonsÄntligen lite handstående!


Jag fortsätter öva på mitt handstående, att av flera konkreta mål jag har att bli riktigt bra på. Snacka om balans, smidighet och kroppskontroll! Efter min operation i höstas har jag inte kunnat stå på händer eller belasta överkroppen alls på det sättet. Men sen ungefär två veckor är jag igång igen. Och jag är så peppad på att utvecklas inom detta!

Tränar ni mågot på rörelser som dessa? Handstående, huvudstående eller kanske till och med riktig akrobatik? Berätta <3

  
  

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar