Annons
AnnonsA weekend at the countryside


Efter en helg i Skåne är jag och min bff påväg hem genom landet. Det här blev en riktig liten road trip. Så jävla mysigt. Mina föräldrar har ett hus precis vid havet i Torekov, utanför Båstad. Här har vi njutit av den friska luften, gått långa promenader, lagat mat och sovit massa. Så perfekt! Vi kände verkligen inget behov av en riktig fjortisfylla haha, utan ville helst lämna stan. 

Den här våren har jag rest så, så, så mycket. Och än är det inte slut, långt ifrån. Snart sätter ju sommarsäsongen igång runt om i Europa, och så mycket roliga ställen ska besökas. Men därför var det också extra skönt att dra iväg, och hänga runt i mjukisar och köra SUITS-marathon en hel helg. Är så tacksam att jag har vänner och människor jag älskar som jag kan göra såna här saker med.

Bilder från Fuertaventura, dit vi åker tillbaka på vår träningsresa i augusti!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar