Annons
AnnonsA new tattoo


Som jag är sugen på en ny tatuering. Det är verkligen som ett beroende, har man väl gjort en är det svårt att sluta :} Jag älskar tanken på att smycka min kropp med vackra symboler eller bilder. Det behöver inte vara svårare än så, det behöver inte betyda en massa. Huvudsaken är väl att jag får smycka min kropp med vad just jag tycker är fint.

Nu är frågan bara med vad. Jag fullkomligen älskar hippiekänslan. För mig symboliserar den nog frihet, och där igenom också styrka. Har t.ex en fjäder på min ena handled, som jag älskar!

minatatueringarklar_5076d6ae9606ee303dd94836

 

Ha en fortsatt trevlig fredag nu!

xx,

Amelie

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar