Annons
AnnonsHur privat ska jag vara?


Godmorgon söndag! 

Nu är jag på gymmet som ni ser, tänkte köra ett lite blandat överkroppspass. Kicka igång dagen! Vissa undrar vad man äter innan man tränar på morgonen, det beror helt på vad klockan är och hur full på energi jag känner mig. 

Nu är klockan ändå ganska mycket, men jag behövde få träningen gjord i tid och hann inte smälta en stor frukost haha, så jag tog en riskaka, morot och min älskade NOCCO. Ett litet ihopplock av vad jag hittade haha! Sen får jag äta riktigt ordentligt efter :}

När jag var på gymmet igår kom det fram en kille och berättade att han kollar in min blogg ibland, så kul att han vågade erkänna det haha! Han sa att jag var väldigt opersonlig i den, och det är svårt att lära känna mig i den. Jag vet att det efterfrågas att jag ska vara det från fler håll. Det här är en fin balans för mig. Jag tar gärna fina bilder och bjuder gärna på inspiration i bloggen. När det gäller träning. Men jag har inte någon lust att skriva för mycket om människor i min närhet, både för deras integritets skull men även för mig. 

Dock ska jag tänka på att bjussa på lite mer egna tankar och reflektioner kring saker. Hur tänker ni kring detta? Och vad önskar ni mer av från mig?

Nä nu ska jag köra på här, sen är det dags för adventsmys med ett gäng!

Xx,

Amelie 

 


   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar